20% ПОВЕЧЕ ЕКСПЛОЗИВНА МОЩНОСТ, 100% ПОВЕЧЕ УДОВОЛСТВИЕ. БЕЗ КОМПРОМИСИ.  

  *реално понижение на разхода, тествано върху хиляди автомобили в реални пътни условия 

 

   Genercom Fastpower Powerbox е цифров електронен модул от последно поколение, предназначен за увеличаване на мощността на дизелови двигатели с комън рейл и помпа-дюза (PD) системи за впръскване. Дългогодишният опит в тунинга в Италия ни позволява да предложим недостижимо ниво на гъвкавост и прецизност - нашите модули позволяват възможност за отделна регулация на настройките по скала от 0 до 100 в Ниски, Средни и високи обороти на двигателя. По този начин, кривата на мощността на двигателя може да се променя в 1 милион възможни стойности и комбинации! С тези способности Genercom FastPower лесно превъзхожда всички подобни устройства на пазара, а в допълнение има възможност за свързване на дистанционно управление RF, с което пауърбоксовете Genercom Fastpower могат да се включват и изключват и в движение. Пауърбокс Fastpower има модерна система за самоконтрол и адаптация, която взема предвид шофьорските навици на водача и стила на шофиране. Сърцето на цифрова система е бърз микропроцесор Motorola Freescale , който управлява процеса на впръскване на гориво и увеличава мощността с 20%, а въртящият момент с 25%! Благодарение на оптимизацията на времето на впръскване и налягане на горивото, запазвайки нормалния си стил на шофиране, можете да постигнете реално 10-процентно намаление на разхода на гориво. Свързването на FASTPOWER Powerbox е много лесно и може да бъде извършено за 5-10 минути и от непрофесионалисти.

 Кликни за повече информация <Нови модели от 2017 г. преодоляващи защитите на ECU Denso и Bosch EDC 17 за значително повишаване на мощността на Toyota, Nissan и със Zexel Ecu, Mazda и топ моделите на VW/Audi> 


 
МЕТОД НА ДЕЙСТВИЕ

 

Модулът FastPower Digital Powerbox се свързва между системата за впръскване на горивото и управляващия компютър на автомобила на(ECU)Чрез прихващане и оптимизиране на данните обменяни между компютъра и сензорите, които следят работата на двигателя, Genercom Fastpower Powerbox преизчислява стойностите за повече мощност и по-нисък разход на гориво (обем на впръскване, време и налягане при впръскване). Нашата всеотдайност към високо качество не се ограничава само до разработването на модерни цифрови продукти и принадлежящия към софтуер. Всички FastPower пауър боксове използват само висококачествени OEM конектори за допълнителна сигурност, че постиганата мощност ще бъде налична за целия живот на автомобила.

 
ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

 

Само Fastpower Powerbox от Genercom позволява фина настройка на горивната система с 1 милион възможни настройки. Това гарантира безпроблемното управление на мощността от серийното и ниво на мощност до максималните възможни стойности. За разлика от други стандартни пауърбоксове, които включват няколко стандартни настройки избираеми чрез натискане на бутон, с Genercom FastPower Вие имате безкрайно по-прецизна и професионална настройка на горивото при всички скорости на движение и обороти и това позволява на потребителя да конфигурира настройките на Powerbox много по-близо до фабрично позволения лимит. Така наречените "стандартни настройки по подразбиране" (обикновено 2 или 3) за цели групи марки и модели автомобили на други по-обивкновени пауър боксове са непрецизен търговски компромис и съсипват възможността за ефективно използване на потенциала за увеличаване на мощността, предоставен от производителя на автомобила.


Някои предимства:

 

 

Можете да запазите оригиналния софтуер без модификации и без риск от заключване на компютъра, неразпознаване на елементи и агрегати на автомобила и други при чип-тунинг.


Мигновена и почти експлозивна реакция на двигателя при натискане на педала на газта.

В случай, че автомобилът е все още в гаранция, можете да премахнете Powerbox за по-малко от 2 минути и да се избегне риска във фирмения сервиз да открият, че сте увеличили мощността и по този начин да анулират гаранцията ви. С чип тунинг (ECU ремап), винаги има възможност сервизните техници да открият модификациите на софтуера или да го унищожат с обновяване на заводския софтуеър.

На практика 100% гарантирано увеличение на мощността на двигателя със забележимо подобрение във времето на реакция при натискане на педала на газта.

1 милион различни карти за гориво на мощността и въртящия момент чрез настройване на мощността на ниски, средни и високи обороти на двигателя(възможно да се изглади и до голяма степен премахне т.нар. турбо дупка при повечето дизелови автомобили).


2 години пълна гаранция.

Изключително гъвкава настройка на мощността и въртящия момент в 3 диапазони - ниски, средни и високи обороти на двигателя (двигателите с впръскване помпа дюза се коригират посредством 2 тримера за оптимизиране чрез промяна на сигналите постъпващи от дебитомера и температурата).

Значително увеличение на мощността при ниски обороти на двигателя, преди пълното развъртане на турбокомпресора. Практиката показва по-ранно активиране на турбо-компресора със 100-200 оборота/мин. и видимо по-добра тяга преди включването на турбото).

Много безопасно увеличаване на мощността на двигателя - двигателят работи в режим позволен от строгите изисквания на производителите на автомобили. Интегрираната система за ограничаване на максималното работно налягане на впръскване в Common Rail двигателите не позволява налягането да бъде увеличено до нежелани нива. Това означава, че дори ако автомобилът ви е закачен към диагностично оборудване при вашия автомобилнен дилър, то няма да отчете наличието на Genercom FastPower. С чип-тунинг рискувате гаранцията на превозното средство да отпадне.

Професионална помощ и съвет 7 дни в седмицата, по телефона или в сервизния ни център.

Лесна инсталация Plug-and-Play.

Ако продадете автомобила си, можете да прехвърлите Powerbox-а на новата си кола и да избегнете загубата на инвестиция, която в противен случай неминуемо щеше да се появи с чип тунинг(позвънете за пренастройка на тримерите, свързване на буксите и конекторите)

Модулите Genercom Powerbox са проектирани и произведени в Италия от специалисти работещи за тунинг поделениеto Abarth към FIAT и отговарят на всички съвременни европейски изисквания за безопасност и качество.

 

 
 

                  your dreams

 

 Акумулатори Бургас