чип тунинг на дизелови и бензинови автомобили

 

                                     20% ПОВЕЧЕ МОЩНОСТ, 100% ПОВЕЧЕ УДОВОЛСТВИЕ ЗАД ВОЛАНА!

 

 GENERCOM V2 за двигатели помпа-дюза с още-добри параметри на мощност и въртящ момент, чрез оптимизация на данните постъпващи от дебитомера и датчика за температура(не влияе на налягането на турбокомпресора и не съкращава ресурса му)

                                                                   чип тунинг

Genercom Fastpower Powerbox е ново поколение цифров електронен модул за повишаване на мощността на  дизелови двигатели със системи на впръскване комън-рейл и помпа дюза. Дългогодишният ни опит в областта на тунинга и развойната дейност в Италия ни позволява да ви предложим недостижимо ниво на гъвкавост и прецизност - нашите модули позволяват разделно настройване на работата на пауърбокса в скала от 0 до 100 в режим Ниски, Средни и Високи обороти на двигателя, а от там и кривата на мощността в 1 милион възможни стойности и комбинации! С тези си възможности Genercom FastPower с лекота изпреварва всички устройства на пазара, а като допълнение, е предвидена възможност за свързване на RF дистанционно управление, с което Genercom Fastpower Powerbox може да се изключва и включва и в движение. Powerbox Fastpower притежава авангардна система за адаптивно само-ремапване в зависимост от стила на управление на автомобила. Сърцето на цифровата системата е микро-процесор Motorola Freescale, който управлява процесите на впръскване на гориво и повишава мощността с 20% и въртящия момент с 25%! Поради оптимизирането на момента на подаване на гориво, налягането и количеството му, ако запазите стила си на шофиране, се постига и реален 10% по-нисък разход на гориво. Монтирането на FASTPOWER Powerbox е лесно и може да бъде извършено за 5-10 минути и от не-специалисти.

 

П Р И Н Ц И П НА Р А Б О Т А

 

FastPower Digital Powerbox се свързва между системата за впръскване на гориво и управляващия блок на двигателя на
автомобила). Той прихваща данните обменяни между компютъра и сензорите, които следят работата на двигателя, преизчислява ги и ги оптимизира за максимална мощност(променят се едновременно обема, времето и налягането на впръскване(при т.нар. чип тунинг, промените са по-трайни и цялостни). Нашето желание за по-високо качество не е ограничено само в разработването на авангарден цифров продукт и прилежащия му софтуеър. Всички модули FASTPOWER™ използват само висококачествени OEM конектори за цифрова корекция, което ви осигурява допълнителна сигурност, че постигнатата мощност ще се запази толкова дълго, колкото и останалата част от електрическата мрежа на автомобила ви.

 

П Р Е Д И М С Т В А:

 

чекчеВъзможност за плавно регулиране на мощността от заводските и стойности до максималните възможни(според обема и мощността на двигателя - виж раздел 'Каталог' , което в общия случай при чип тунинг не е възможно.

чекчеЗа разлика от други пауър-боксове, които използват няколко стандартни настройки за промяна на мощността посредством бутон, при Genercom Power Box имате възможност за много по-прецизно и професионално настройване на горивната карта във всички работни обороти на двигателя, съобразно ограничението наложено от производителя конкретно за вашия автомобил. Т.нар. общи, стандартни настройки(обикновено 2 или 3) за цели групи автомобили са непрецизен търговски компромис и не oползотворяват ефективно потенциала оставен от заводa производител.
чекчеЗапазва се оригиналният, заводски софтуеър на компютъра, без модификации както при чип туннинг.

чекчеАко колата ви е гаранционна, можете за по малко от 2 минути да откачите системата, когато влизате за гаранционно обслужване, без да рискувате дилърът да открие, че сте повишили мощността. При чип тунинг, шансът сервизните техници да открият намесата е висок.
чекчеПрактически 100% гарантирано повишаване на мощността с осезаемо подобрение на времето на реакция при подаване на газ.

чекче1 милион различни възможни комбинации на мощността и въртящият момент, чрез регулиране на тримерите "Power", "Low", "Mid" и "High"(възможност за изглаждане и премахване на т.нар. "дупки" в някои серийни карти в определени обороти). В повечето случаи, при т.нар. чип-тунинг възможностите за настройване на горивото са по-ниски.
чекче2 години пълна гаранция.

чекчеРазделно регулиране на мощността и въртящия момент в 3 диапазона - Ниски, Средни и Високи обороти на двигателя (за двигатели помпа-дюза регулирането се извършва само с един тример Power за всички обороти на двигателя). Недостатък на другите стандартни пауърбосксове спрямо чип тунинга е именно гъвкавостта в регулирането, която при FastPower е на много високо ниво и успешно конкурира и в много случаи превъзхожда софтуеърните промени - в зависимост от специалиста извършващ чип-тунинг.

чекчеОсезаемо нарастване на мощността в ниски обороти, преди развъртането на турбината(практиката показва по-рано развъртане на турбо-компресора с около 100-200 об./мин). Сходен ефект може да се постигне и с чип тунинг.

чекчеНапълно безопасно повишение на мощността - двигателят ви работи в режим позволен от строгите изисквания на автомобилния производител. Вграденият автоматичен ограничител на налягането на впръскване при комън-рейл двигателите не позволява налягането да бъде повишено до не-безопасни стойности. Това означава, че дори и автомобилът ви да бъде закачен към сервизната диагностична апаратура на фирмения ви сервиз, тя няма да открие наличието на Genercom FastPower. При чип тунинг съществува риск от анулиране на гаранцията, в случай, че автомобилът е гаранционен.

чекчеПрофесионална помощ и консултация 7 дни в седмицата на някои от фирмените ни телефони. Можем да ви помогнем в избора между чип тунинг и пауърбокс, който в повечето случаи зависи от други фактори - възраст и пробег на автомобила, специфики на употреба и др.

чекчеВъзможност за включване и изключване на Пауърбокса посредством дистанционно управление(продавано като допълнителна екстра, виж раздел Каталог и FAQ). Системата "Дистанционно Управление-Пауърбокс" е проектирана да работи в два режима - "Затворен" --> Пауърбоксът постоянно изключен, докато не го включите от дистанционното, т.е. ползвате пауърбокса само когато ви потрябва и режим "Отворен" --> Пауърбоксът работи постоянно, докато не го изключите от дистанционното управление. При чип тунинг, промените са трайни и обикновено до края на живота на автомобила.

чекчеЛесен и бърз монтаж.

чекчеАко продадете автомобила си, може да прехвърлите пауърбокса на новия си автомобил(в случай, че е комън рейл) и не губите инвестицията си, която иначе бихте загубили с чип тунинг.

чекчеВсички пауърбокс модули са проектирани и произведени в Италия от специалисти работещи за тунинг-подразделението ABARTH на концерна FIAT и покриват на всички европейски изисквания за безопасност и качество.

 

* Ако в рамките на 7 дни от получаването и, по някаква причина не сте доволни от покупката си или не сте постигнали обявената мощност и въртящ момент, имате право да я върнете срещу пълния размер на цената, която сте заплатили.

** Всички продукти видими в каталога ни са в наличност

    чип тунинг и power boxyour dreamsчип тунинг без рискове

Чип тунинг, пауърбокс, премахване на DPF/FAP филтри